Prima tabara de copii Juventus a inceput la Cluj-Napoca

0
5151

90 de copii din intreaga tara au sosit la Cluj-Napoca din dorinta de a se pregati in stilul echipei lui Cristiano Ronaldo. Printre acestia se afla si prima fata care se antreneaza alaturi de baieti cu gandul de a imbraca si ea celebrul tricou bianconero. Deschiderea oficiala a fost organizata pe Cluj Arena, ceremonia desfasurandu-se conform aceluiasi ritual folosit la fiecare tabara de copii Juventus organizata in lume.

Antrenamentele vor fi cate doua pe zi si se vor desfasura pe baza sportiva a Universitatii Babes-Bolyai – Parcul sportiv universitar Iuliu Hatieganu.

Luni dupa-amiaza a avut loc deschiderea oficiala a taberei. 90 de copii cu varste cuprinse intre 6-13 ani, imbracati in bianconero au cucerit Cluj Arena in speranta ca vor deveni intr-o buna zi si ei la fel de cunoscuti in lumea fotbalului ca si Cristiano Ronaldo. Antrenamentele se vor desfasura conform standardelor campioanei Italiei.

Stagiile de pregatire se vor dsfasura pana pe data de 13 iulie 2019, la Cluj-Napoca, in baza sportiva a Universitatii Babes-Bolyai – Parcul sportiv universitar „Iuliu Hatieganu”. Antrenorii italieni care ii vor pregati pe copiii prezenti in tabara vor fi condusi Eugenio Astorino – Head Coach (aflat pentru a doua oara in Romania), Antonello Gallese si Orazio Mitri.  Acestia vor fi ajutati de antrenori din Romania: Ionut Georgian Vreme, Adrian-Mihail Neagu, Calin Rafael Tiut, Marton Bikfalvi, Attila Istvan Tunyogi, Andrea Marcon.

La randul sau, Luigino Pellegrini, cel care a adus la noi in tara stagiile de pregatire Juventus, a declarat faptul ca este impresionat de fiecare data de entuziasmul si emotia copiilor atunci cand imbraca pentru prima oara tricoul bianconero. Acesta a mai precizat faptul ca si ca stagiile de pregatire Juventus inseamna deopotriva fotbal, joaca si educatie.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here