3 Idei creative care te ajuta sa iti platesti datoria!

0
2958
idei de a plati datoriile

Datoriile impovareaza si aduc stres in vietile celor care parca nu pot sa vada luminita de la capatul tunelului. Indiferent ca in discutie intra ratele pentru credite sau facturile neachitate pentru servicii utile, precum telefonul, lumina, gazul, internetul, TV sau altele similare, facturi pentru diverse bunuri care au ajuns la scadenta, sau ratele pentru credite, toate sunt stresante. Bineinteles, toate trebuie sa fie platite!

Deseori, pentru ca astfel de datorii sa poata fi platite la timp, poate fi de ajutor creativitatea. Mai exact, idei creative care sa aduca bani in plus lunar, prin care sa se stinga datoriile anterioare. In acest sens, cei care cauta ajutor pentru oamenii cu datorii, pot avea in vedere urmatoarele idei creative si le pot pune in practica. Din experienta agentilor KRUK rezultata din comunicarea cu oameni cu datorii, astfel de idei pot avea succes si pot contribui semnificativ la plata restantelor datorate.

Solutii creative, rapide, eficiente si de ajutor pentru oamenii cu datorii

Intre cele mai comune activitati care se pot realiza lunar pentru un castig extra salariu sau alte venituri sigure, despre urmatoarele se poate spune ca sunt caracterizate de o doza mare de creativitate.

Pregatirea unor preparate culinare pentru persoane care nu au timp

Cei care se pricep bine in arta culinara, pot sa gateasca pentru cei care nu stiu sau nu au timp sa pregateasca mancarea in casa. Clientii pot fi gasiti inclusiv pe Facebook – de exemplu, Piata virtuala Pitesti, este frecvent populata de astfel de anunturi. Oferta poate sa includa de la feluri principale, pana la deserturi. Este un mod de a castiga bani dintr-o pasiune, prin urmare un mod placut. In plus, pregatind mancare pentru un party, sumele rezultate pot fi semnificative.

Furnizarea serviciilor de concierge

Ce inseamna concret acest lucru? Practic, este vorba despre un serviciu care presupune predarea cheilor apartamentelor inchiriate pe site-uri precum Airbnb. Este un serviciu pentru care pot fi platiti cei care locuiesc in orasele mari din tara, in care multi proprietari inchiriaza apartamente si pentru timp foarte scurt (de la o zi). De asemenea, functioneaza pe litoral sau in zonele montane. Tot ce trebuie sa faca cel care asigura un astfel de serviciu este sa predea cheile chiriasilor atunci cand sosesc si sa verifice daca totul este in regula la plecare.

Bani din pictura

Cei care stiu sa picteze, au posibilitatea de a castiga bani din placerea de a practica un hobby. Pot picta orice le place, chiar si la comanda daca sunt norocosi. O pictura atractiva va incanta si poate fi vanduta repede.  De asemenea, caricatura se vinde bine, fiind deseori preferata pentru un cadou atipic.

Reprezentantii companiei KRUK care se ocupa de colectare debite si gestionare a datoriilor, incurajeaza astfel de practici. In fond, din hobby-uri si servicii diverse se pot obtine sume de bani importante, cu ajutorul carora sa se stinga datoriile. KRUK este o companie care lucreaza in interesul clientilor sai cu empatie, propunandu-le solutii pentru a iesi din impasul financiar in care se afla. Despre activitatea sa, cei interesati pot gasi informatii inclusiv pe retele sociale precum  Linkedin.com.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here