Certificat 22000, garantul sanatatii consumatorilor

0
2499
certificate-png-1

Pandemia ne-a bulversat vietile. Daca in trecut calatoream la distante mari, treceam chiar granitele, ne imbratisam in public, ieseam la restaurante si cumparam tot ce doream, in prezent suntem circumspecti.

Am auzit multi cumparatori discutand despre anumite marfuri:

-Nu mai cumpar aceste produse. Imi plac mult, dar nu stiu cum au fost realizate si manipulate. Ce ma fac daca vreunul dintre cei care au intrat in contact direct cu produsul a fost infectat cu covid?

Aceasta este o intrebare foarte serioasa pe care trebuie sa o punem cu totii, fiindca nu este asa de retorica dupa cum pare.

Intrebarea: „Voi fi in siguranta daca voi cumpara si voi manca alimentul X?” are un raspuns sigur.

Și totusi, vorba lui Eminescu, exista raspuns la aceasta intrebare, un raspuns care ofera garantii tuturor celor care se orienteaza corect.

Raspunsul este certificat 22000, document care pana pe 19 februarie, 2021 costa cu 50 % mai putin si se elibereaza urgent.

Se intelege ca este preferabil sa cumperi marfuri romanesti, pe care firma Certificareiso.ro le-a verificat cu atentie inainte de emiterea certificatului, fiindca ai mult mai multe garantii decat atunci cand cumperi mezeluri aduse din Italia sau legume si fructe de provenienta straina.

In primul rand, nimic nu se compara cu gustul romanesc. Aici merele si perele sunt mai zemoase si mai dulci, gustul lactatelor este memorabil, rosiile sunt mult mai bune decat cele lemnoase, aduse de peste mari si tari.

In al doilea rand, certificatul iso 22 000 ne da asigurarea ca sanatatea consumatorului primeaza si ca au fost respectate toate standardele asigurarii calitatii alimentare si produsele respective pot fi consumate fara grija, fiindca nu se va intampla nimic rau.

In aceste momente marcate de pandemia, cumparatorii ar trebui sa fie atenti de la cine cumpara alimentele pentru a proteja sanatatea lor si a copiilor lor si a tuturor membrilor familiei.

Managementul sigurantei alimentelor este un concept international si are in vedere:

-verificarea ingredientelor din care se fabrica alimentele respective. Este foarte important ca laptele sa fie proaspat, muls curat, procesat in conditii maxime de igiena si sa aiba grasimea precizata pe recipient.

-procesarea sa se realizeze in siguranta

-ambalarea si distribuirea alimentelor sa fie riguros controlata ca sanatatea oamenilor sa nu fie pusa in pericol.

Certificatul 22000 este util tuturor, atat consumatorilor, cat si distribuitorilor. Cumparatorii au asigurarea ca alimentele respective sunt de cea mai buna calitate, ca se afla in termenul de garantie si ca nu sunt contaminate si nici nu contin pesticide sau alte substante daunatoare organismului.

Pentru posesori, documentul ii diferentiaza de cei dezinteresati de calitatea alimentelor si de securitatea celor care le consuma.

Din ce in ce mai mult, certificarile iso prezinta interes, fiindca reprezinta garantia calitatii si securitatii.

O certificare iso 22000 reprezinta asigurarea ca toti cumparatorii au de castigat, fiindca alimentele cumparate de la cei care o detin sunt sanatoase si nu produc imbolnaviri.

Multe certificari sunt la fel de utile si ar trebui solicitate acum, cand se afla la jumatate de pret.

Exista certificari care garanteaza:

-protectia datelor personale. Fiecare persoana trebuie sa se stie protejata, cand comunica adresa, numarul de telefon si alte date fie magazinului online care urmeaza sa livreze produsele la domiciliu, fie angajatorului.

-protectia mediului. Este important ca antreprenorii sa investeasca in echipamente menite sa diminueze poluarea.

-protejarea securitatii si a sanatatii la locul de munca.

-managementul calitatii.

-economia de resurse.

Toate aceste certificari reprezinta garantia onestitatii in raport cu partenerii de afaceri si garantia calitatii produselor si serviciilor.

Pentru obtinerea acestor documente care permit inscrierea dumneavoastra la licitatii pentru incredintarea unor lucrari publice sau servicii publice, documentatia si etapele sunt mult simplificate.

Daca doriti in acest moment sa obtineti certificatul iso 22000, iata ce aveti de facut:

  1. Intrati pe site-ul firmei Certificareiso.ro pentru documentare si solicitare. Veti fi intampinati intr-un mod placut, cu promisiunea ca pana pe 19 februarie, toate documentele acestea atat de utile sunt la jumatate de pret.
  2. Solicitati consultanta, fiindca este bine sa tineti cont de recomandarile specialistilor si sa alegeti certificarile care se potrivesc activitatii firmei dumneavoastra.
  3. Cereti oferta pentru certificarile iso. Procedura este foarte simpla, fiindca dand un click pe dreptunghiul rosu pe care scrie cere oferta sunteti directionati catre fomularul online in care completati datele firmei pe care o reprezentati si bifati tipurile de certificari dorite.
  4. Puneti la dispozitia firmei actele solicitate si operati modificarile care se impun.
  5. In cel mai scurt timp, primiti certificarea iso prin care obtineti atat de multe oportunitati.

Cea mai mare parte a colaborarii cu firma emitenta a certificarilor decurge online, in conditii de confort si securitate, cu mari economii de timp si de alte resurse.

Sigur ca va intereseaza cresterea vanzarilor, fiindca toti suntem afectati de pandemie din toate punctele de vedere, de aceea va sfatuiesc sa profitati de tarifele mici ale certificarilor, in special a certificarii 22000 si sa parcurgeti etapele descrise mai sus, in vederea obtinerii acesteia.

O certificare iso echivaleaza cu referinte favorabile care ajuta la cresterea increderii partenerilor de afaceri si atragerea altora, la noi si serioase oportunitati de valorificare a produselor realizate si de solicitare a serviciilor pe care firma pe care o conduceti sau o reprezentati le furnizeaza.

In lumea intreaga se stie ca aceste documente reflecta realitatea, de aceea se pune mare pret pe ele.

Certificarea de mai sus nu ar trebui sa lipseasca: restaurantelor, firmelor care livreaza alimente la domiciliu sau la locul de munca laboratoarelor de cofetarie-patiserie, fermelor, fabricilor de dulciuri, de produse de panificatie, de conserve si de lactate.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here