Elev în vârstă de 17 ani, arestat preventiv după ce a ameninţat şi şantajat trei colegi de clasă

0
6334

Un elev în vârstă de 17 ani de la un liceu din municipiul Constanţa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce în ultimele săptămâni a ameninţat şi şantajat trei colegi de clasă, cerându-le acestora diferite sume de bani pentru a nu-i agresa, potrivit news.ro. El a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Elevul în vârstă de 17 ani de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Constanţa este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, şantaj şi ameninţare. Anchetatorii au stabilit că în zilele de 22 noiembrie, 29 noiembrie şi 5 decembrie, elevul a comis faptele asupra a trei colegi de clasă.

El îi ameninţa pe aceştia cu acte de violenţă dacă nu îi dau diferite sume de bani, iar pe unul dintre ei chiar l-a lovit.

Victimele au sesizat poliţia, iar oamenii legii au unit aceste fapte într-un singur dosar, ei stabilind şi faptul că adolescentul respectiv este o fire conflictuală.

Elevul în vârstă de 17 de ani a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar joi seara Judecătoria Constanţa a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. El a fost dus în arestul IPJ Constanţa.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here