Cele mai bune festivale europene ale verii 2018

0
3519
SONY DSC

Daca iti place sa calatoresti si iubesti muzica, festivalele muzicale reprezinta ocazia perfecta de a reuni aceste doua pasiuni. Pentru a te putea orienta printre numeroasele evenimente muzicale organizate in fiecare an pe timp de vara am pregatit un top al celor mai bune festivale europene ale acestei veri. Din Italia in Ungaria, trecand prin Portugalia, iata un tur muzical al Europei.

Italia

Rock in Roma. De-a lungul intregii veri, in Roma se omagiaza muzica rock. Festivalul Rock in Roma are loc intre 20 iunie-14 iulie 2018. Printre artistii care vor urca pe scena festivalului in acest an sunt The Killers, The Chemical Brothers, Megadeth si Macklemore.

Spania

Primavera Sound. Creat in 2001, Primavera Sound este unul din cele mai importante festivale de muzica independenta pentru trupele indie, hip-hop sau folk. Organizat in marele parc Forum, acesta gazduieste an de an sute de artisti si mii de fani. Un must pentru amatorii de muzica alternativa.

Acest festival se organizeaza la Barcelona intre 30 mai – 3 iunie 2018 iar anul acesta sunt asteptati artisti precum Arctic Monkeys, Belle and Sebastien, Cigarettes after sex, etc.

Germania

Hurricane Festival. Pe scena acestui festival urca cele mai celebre trupe, aclamate de o multime de fani. Acest festival se organizeaza intre 22-24 iunie in Eichenring si urmeaza anul acesta sa urce pe scena festivalului artisti precum Arcade Fire, Arctic Monkeys, Justice, The Offspring, The Prodigy.

Ungaria

Festivalul Sziget. Unul din principalele evenimente muzicale europene care atrage an de an peste 400 000 de petrecareti pe insula Obuda, la doi kilmetri de Budapesta este Festivalul Sziget. Biletele la festival se pot achizitiona de pe site-ul oficial al festivalului. Anul acesta festivalul are loc intre 8-15 august si pe scena vor urca artisti cunoscuti precum Arctic Monkeys, Mumford & Sons, Kendrick Lamar, The Kooks, Liam Gallagher, Lykke Li…

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here