Evenimentele lunii octombrie

0
4233

Concerte, evenimente culturale, evenimente sportive…luna octombrie este bogata in evenimente. Iata cateva din ele.

Stand Up – Stricam o Generatie cu Bordea, Badea si Micutzu. Acest eveniment va avea loc la Sala Palatului pe data de 1 octombrie incepand cu orele 20 :00. Acest nou show de stand-up comedy poarta numele de Stricam o Generatie. Asta deoarece din pacate, in ziua de azi, exista adolescenti care nu fac decat sa se strice unii pe altii. Pentru ca prin spectacolele de stand-up artistilor li s-a reprosat ca strica generatii. Pentru ei insisi sunt niste “stricati”.

Concert sustinut de God is an Astronaut. God is an Astronaut este un grup irlandez si revine in Romania pe data de 3 octombrie la Brasov. Trupa se afla in prim turneu european pentru promovarea celui mai recent album. Concertul trupei va avea loc la Kruhnen Musik Halle, in Brasov.

Bucovina special and exclusive show. Tot pe data de 3 octombrie, incepand cu orele 21 :30, la Hard Rock Cafe, pentru a doua oara, Bucovina va invita pe toti la un show exclusiv. Una din cele mai titrate trupe de metal din Romania a decis ca a venit vremea sa ridice stacheta la un nivel superior si sa le ofere fanilor un show de zile mari intr-o locatie cu totul si cu totul speciala, la Hard Rock Cafe, considerata templul muzicii live din capitala.

Adrian Despot si Cezar Popescu/Tapinarii. Cand? Pe data de 3 octombrie, la Bucuresti, la Quantic, intrarea Grozavesti. Cezar Popescu si Adrian Despot de la Vita de Vie urmeaa sa cante pentru prima data acu2tic in Quantic.

Concert Cargo. Pe data de 4 octombrie Cargo concerteaza la Hard Rock Cafe, incepand cu orele 21:30 si promit sa ofere un spectacol extraordinar. O leganda a rock-ului romanesc, Cargo este cunoscuta pentru faptul ca a revolutionat rock-ul romanesc prin adoptarea unui stil hard-rock.

Barbatul perfect defect la Teatrul Rosu. Un spectacol sustinut pe data de  octobrie in Club Hub din Bucuresti.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here