La malul Marii Negre, Neversea conjuga utopia si muzica electronica

0
4539

Aflat in plina desfasurare – 5-8 iulie – festivalul Neversea promite sa electrizeze malurile Marii Negre pentru cea de-a doua editie. Zeci de mii de persoane au fost asteptate pentru a participa la cel patru zile de festival, sa asculte diferitele tipuri de muzica, de la techno la hip-hop.

Anul trecut plaja din Constanta a reunit peste 150 000 de persoane venite din lumea intreaga pentru a asculta house-ul tehnic al lui Hunee sau tribulatiile sonore ale lui Gui Boratto. Anul acesta se anunta 4 zile de feerie pe nisipul fin, cap de afis fiind artisti precum Marc Romboy, Sven Vath sau San Proper care au reusit sa convinga organizatorii festivalului sa ii cheme pentru a doua oara.

Pe scena principala urmeaza sa urce DJ-i in voga precum Alan Walker, Axwell, Steve Aoki sau Armin van Buuren. Acestia se vor stradui sa aduca o atmosfera de Ibiza pe plaja romaneasca. Armin van Buuren este pentru prima data pe litoralul romanesc insa, pana acum, a fost prezent la fiecare editie a festivalului Untold. Alta scena, alte nume cunoscute precum Temple care ii va incanta pe spectatori cu un stil underground. Pe plaja din Constanta romanul Raresh ii va incanta pe spectatori cu al sau micro house dar si compatriotul sau, Praslea.

Insa, in spatele acestui festival, organizatorii au o ambitie de interes general. Intr-o tara in care structurile medicale duc lipsa de multe lucruri, inclusiv de medici, echipa Neversea se asociaza cu Festivalul Untold pentru a organiza o retea de colectare a sangelui pentru a sprijini guvernul roman. Un motiv in plus de a participa la Neversea si Untold.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here