Soțul lui Nancy Pelosi, beat la volan, la 82 de ani

0
3009

Soţul preşedintei Camerei Reprezentanţilor a Congresului american, democrata Nancy Pelosi, a fost arestat pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comitatul Napa din California, după ce maşina sa a fost implicată într-un coliziune cu un alt vehicul, a comunicat duminică poliţia rutieră din California, transmite Reuters.

Paul Pelosi, în vârstă de 82 ani, a fost plasat în arest în Centrul de detenţie al comitatului Napa după ce a fost inculpat pentru două infracţiuni, iar cauţiunea a fost stabilită la 5.000 dolari.

Conform poliţiei rutiere, Pelosi se afla la volanul un automobil Porsche, fabricat în 2021, şi încerca să traverseze o şosea, când vehiculul său a fost lovit de un Jeep condus de un bărbat de 48 ani. Nicio persoană nu a fost rănită, a indicat patrula. Cel de-al doilea şofer nu a fost arestat.

În California, legea le interzice şoferilor să conducă dacă au o alcoolemie de peste 0,08 grame/decilitru.

Nancy Pelosi se afla duminică în statul Rhode Island pentru a ţine un discurs inaugural la Universitatea Brown.

‘Preşedinta (Camerei Reprezentanţilor) nu va comenta cu privire la această problemă privată care s-a petrecut în timp ce ea se afla pe Coasta de Est’, a declarat purtătorul său de cuvânt Drew Hammill.

Nancy şi Paul Pelosi sunt căsătoriţi din anul 1963.

Recent,

Nancy Pelosi a recunoscut totodată că angajaţii tineri ai Camerei „sunt frecvent plătiţi cu cele mai mici salarii”.

„Aici intervine şi o problemă de corectitudine, cum mulţi dintre cei mai tineri angajaţi lucrează cel mai mult şi de multe ori câştigă cel mai puţin”, notează Pelosi în scrisoarea datată vineri şi relatată iniţial de Punchbowl News.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here