Au semnat Unirea deja 10 localități din Moldova: „Declarăm UNIREA imediată şi necondiţionată cu patria-mamă”

0
4539

Localitatea Săseni, raionul Călărași s-a alăturat la celelalte localități care au semnat declarația de Unire cu România.

În fiecare zi se adaugă câte o localitate din Moldova la Unirea cu cei de peste Prut. „În restabilirea dreptului istoric, dorită de decenii de românii basarabeni, în general, şi de cetăţenii comunei Săseni, în particular, de a trăi laolaltă cu fraţii de peste Prut, continuând tradiţiile şi datinile româneşti pentru convieţuirea frăţească a neamului românesc, declarăm UNIREA imediată şi necondiţionată cu patria-mamă, ROMÂNIA”, se arată în textul declaraţiei de Unire, scrie infoprut.ro.

UNIMEDIA amintește că primarul satului Sadova, localitatea de baștină al președintelui, Igor Dodon, în curând ar putea să semneze declarația de Unire cu România, alături de celelante nouă sate care au deja semnat documentul simbol.

Igor Dodon, și-a manifestat indignarea pentru faptul că în ultima perioadă tot mai multe localități din țară semnează Declarația simbol de Unire cu România.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here