Cantaretul Aaron Carter, fratele lui Nick Carter a murit la 34 de ani

0
5661
New York, NY - Singer Aaron Carter found dead in his home at age 34.BACKGRID USA 5 NOVEMBER 2022,Image: 614869652, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Pictured: Aaron Carter Dead At 34

Aaron Carter a fost gasit fara suflare in cada din resedinta sa din Lancaster, California.

Fanii cantaretului si raperului american Aaron Carter sunt in doliu. Aaron Carter a decedat la 34 de ani sambata conform unui anunt facut de reprezentanti ai familiei pentru Sky News, confirmand astfel zvonurile care circulau deja in mass-media. Aaron Carter a fost gasit inecat in cada din casa sa situata in Lancaster, California. Aaron Carter este cunoscut in egala masura drept fratele mai mic al lui Nick Carter, membrul celebrei trupe Backstreet Boys.

Cariera muzicala a lui Aaron Carter a debutat cu trupa Dead End, la o varsta frageda, la doar 7 ani. Primul sau album, intitulat pur si simplu Aaron Carter a fost lansat in anul 1997. Copilul vedeta primeste un disc de aur in Norvegia, Spania, Danemarca, Canada si Germania. Albumul este reeditat in Statele Unite ale Americii in iunie 1998.

Fostul “copil vedeta”

La inceputul anului 2000 lanseaza Aaron’s Party care devine un triplu album de platina cu numai putin de 900 000 de exemplare vandute. In august 2001, Oh Aaron este un alt album lansat. Apoi, Another Earthquake este lansat in septembrie 2002 sau Most Requested Hits in noiembrie 2003.

Aaron Carter se reintoarce in studio in septembrie 2006 cu un single intitualt Fool’s Gold dupa care un extras single, LøVë , in februarie 2017. Cateva luni mai tarziu, marturiseste ca este bisexual. A avut relatii cu vedete cunoscute precum Hilary Duff, Lindsay Lohan sau Kari Ann Peniche.

A facut in egala masura parte din al noulea sezon al celebrei emisiuni Dancing with The Stars. Inca nu se cunoaste cauza exacta a mortii, o echipa de criminalisti a sosit in locuinta sa pentru a determina cauzele exacte ale mortii.

Sursa: https://www.20minutes.fr/people/4008687-20221105-aaron-carter-interprete-i-want-candy-mort-age-34-ans

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here