Crima in stil mafiot la Moscova

0
2295
MOSCOW, RUSSIA - OCTOBER 10: A view of the traffic during rush hour at Moskvoretskaya Embankment in Moscow, Russia on October 10, 2018. Moscow is named in the second place for worst traffic jams in the world, according to a report published. Sefa Karacan / Anadolu Agency

Seful departamentul Ingusetia al centrului anti-extremism din cadrul Ministerului rus de Interne, Ibragim Eldzharkiev, a fost impuscat si ucis la Moscova dupa ce initial mai supravietuise unei tentative de asasinat.

Focurile de arma au fost auzite in apropiere de cladirea 2 situata pe strada Academicianului Anokhin. Au fost ucise doua persoane. Conform unei surse TASS, Ibragim Eldzharkiev supravietuise unei tentative de asasinat ce a avut loc tot anul acesta, in ianuarie, masina sa fiind atacata cu focuri de arma in timp ce se deplasa din Cecenia in Ingusetia. Trei din politistii care se aflau cu acesta in masina au fost grav raniti insa Ibragim Eldzharkiev a scapat fara vreo rana. Se pare ca, de data aceasta, a doua victima este nimeni alta decat fratele sau.

Ibragim Eldzharkiev si fratele sau au fost impuscati in afara unei case situate pe strada Academicianul Anokhin pe data de 2 noiembrie. Criminalul care a deschis focul purta o geaca de culoare rosie si o masca. Dupa impuscaturi a demarat in tromba cu un BMW. Conform martorilor au existat minim 8 impuscaturi. In acest moment politia inca il cauta pe criminal.

Crima s-ar putea datora conflictului care exista intre acesta si cultul radical cunoscut numele de Batalkhadzhins, care exista pe teritoriul republicii. Unul din membrii cultului era Ibragim Belkharoev, un descendent al seicului Batal-Khadzhi Belkhoroev, care a condus o miscare a Islamului in Ingusetia. In decembrie 2018 Ibragim a fost asasinat. Zvonurile la acea vreme sustineau ca vinovati de aceasta crima ar fi nimeni altii decat ofiterii de securitate CCE.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here