Donald Trump vrea sa isi gratieze copiii preventiv copiii si ginerele

0
2652

Conform New York Times, Donald Trump isi doreste o gratiere pentru cei trei copii ai sai, Donald Jr, Ivanka si Eric dar si pentru ginerele sau, Jared Kushner.

Donald Trump inca nu isi recunoaste infrangerea insa se poarta ca si cum ar parasi in curand Casa Alba. Conform New York Times, si-ar dori sa isi gratieze prevenitiv cei trei copii dar si ginerele, Jared Kushner pentru a-l proteja de eventuale anchete in ceea ce ii priveste, anchete deja deschise sau care urmeaza sa fie deschise, nu se stie niciodata. Conform ABC News, un astfel de proiect ar fi fost mentionat de fostul presedinte inca de la inceputul acestui an, in timp ce se afla in plin proces de destituire, pus sub acuzare de Camera reprezentantilor, pentru “abuz de putere”.

Donald Trump a fost citat de catre procurorul special Robert Mueller care conducea ancheta cu privire la suspiciunile de posibile legaturi intre Rusia si echipa de campanie a lui Donald Trump deoarece se pare ca acesta din urma a cautat sa gaseasca o serie de informatii compromitatoare despre Hillary Clinton. O avocata apropiata de Kremlin a fost invitata la Trump Tower in timpul unor schimburi pe Twitter cu Julian Assange. Ivanka Trump a fost citata recent in cadrul unei anchete efectuate de un procurer din Manhattan cu privire la taxele declaratiilor de impozit date de Donald Trump si facturi in numele societatii apartinand fiicei lui Donald Trump care lucreaza la Casa Alba.

O idee care este sustinuta in totalitate si de catre Sean Hannity, prezentator al canalului conservator FOX News si totodata un aparator fervent al lui Donald Trump care a marturisit ca un presedinte care paraseste Casa Alba ar trebui sa isi gratieze intreaga familie.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here