Prințul William a vândut reviste în Londra

0
3315

Prinţul William, care ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a fost fotografiat în această săptămână pe străzile din Londra în timp ce vindea copii ale revistei Big Issue, o publicaţie vândută de obicei de persoane fără adăpost, informează Reuters.

Purtând vesta şi şapca roşie a companiei distribuitoare, prinţul William a fost văzut în proximitatea Catedralei Westminster miercuri în timp ce vindea aceste reviste, care oferă persoanelor fără adăpost posibilitatea de a obţine venituri din comercializarea revistei Big Issue.

Într-un mesaj publicat pe LinkedIn alături de o fotografie a prinţului William, Matthew Gardner, un pensionar care a lucrat ca superintendent-şef, a dezvăluit că un cumnat al său l-a remarcat pe prinţul britanic, în vârstă de 39 de ani, şi a purtat o discuţie cu acesta: „Cumnatul meu s-a bucurat de o discuţie privată cu viitorul rege al nostru, care a fost modest şi a lucrat în linişte în fundal, ajutând persoanele nevoiaşe”.

„Finalul acestei întâmplări unice a venit atunci când prinţul William l-a întrebat pe cumnatul meu dacă doreşte să cumpere un număr al revistei Big Issue, iar el i-a răspuns: ‘Nu am bani în numerar’. Atunci, William a scos din buzunar un POS (dispozitiv electronic care permite plata prin card bancar – n.r.). Lucrurile astea sunt naturale, nu se învaţă”, a adăugat Matthew Gardner.

Dispozitivele POS au devenit tot mai des utilizate de persoanele fără adăpost pe străzile marilor oraşe din Marea Britanie în contextul în care numărul oamenilor care au asupra lor bani în numerar a scăzut foarte mult în ultimii ani.

Biroul de presă al prinţului William nu a dorit să facă declaraţii pe această temă.

Prinţul William, soţia lui – Kate – şi ceilalţi membri ai familiei regale britanice au celebrat la sfârşitul săptămânii trecute Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a, care a marcat cei 70 de ani de domnie ai suveranei, prin festivităţi speciale organizate pe durata a patru zile.

Când erau copii, prinţul William şi fratele lui mai mic, Harry, au vizitat mai multe centre pentru persoane fără adăpost în compania mamei lor, regretata prinţesă Diana, în cadrul unor acţiuni de caritate.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here