Avantajele și dezavantajele ojei semipermanente

0
1122
Studio portrait of a beautiful girl

Oja permanentă o cunoaștem foarte bine. Indiferent de producător, se usucă foarte greu și nu rezistă deloc mult timp. Este foarte adevărat că o putem aplica singuri acasă, fără a face un efort deosebit.

Astăzi, în industria Beauty, producătorii au reușit să surprindă pe toată lumea cu o multitudine de produse foarte moderne care fac din unghiile noastre adevărate minuni. Trebuie să fim atenți la ofertele existente pe piață, deoarece nu toate produsele noi sunt sigure pentru sănătatea unghiilor.

Ce este oja semipermanentă?

Dacă veți opta pentru o astfel de manichiură, considerăm utile câteva detalii importante despre acest produs comercializat de cei mai importanți distribuitori produse manichiura de la noi din țară.

Acest tip de manichiură constă în aplicarea a trei straturi principale: stratul                         de bază, stratul de culoare și stratul final care are rol de etanșare. Toate cele trei straturi se aplică unul după altul. De asemenea, toate straturile se vor usca cu ajutorul lămpilor UV sau a lămpilor de tip LED.

Dacă sunteți pasionată de domeniul îngrijirii unghiilor, o astfel de manichiură poate fi acum realizată și acasă. Lămpile speciale, kit-urile pentru manichiuri de acest gen, gelurile color, ustensilele si decorurile unghii, pot fi cumpărate foarte ușor online cu ajutorul magazinelor de specialitate care sunt numeroase.

Pentru că multe dintre ele fac parte din categoria profesioniștilor veritabili, există foarte multe campanii de reduceri care vă pot avantaja: produse profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea mâinilor la prețuri reduse, în mod periodic.

Avantajele unei manichiuri moderne cu ojă semipermanentă

Cel mai mare avantaj al acestui gen de manichiură este faptul că rezistă timp îndelungat. Acest lucru înseamnă că nu va fi nevoie să vă îngrijiți unghiile aproape zilnic timp de o lună de zile. Aceasta ojă rezistentă trebuie împrospătată abia după 3-4 săptămâni!

Fiind o manichiură de tip rezistent, unghiile vor fi mult mai robuste și veți putea să faceți treabă prin casă mult mai bine și mai mult.

În momentul de față sunt disponibile foarte multe culori de ojă semipermanentă în magazinele de produse pentru manichiură. Puteți alege orice culoare sau nuanță care vă place în mod special. Prețurile pentru acest produs nu sunt deloc mari.

Dezavantajele ojei semipermanente

Deși este cu mult mai rezistentă, eliminarea ei, implicit, se va face mult mai greu. Se îndepărtează tot cu acetona care va trebui să acționeze mai mult timp. În timp, datorită acestui lucru, unghia poate deveni mai fragilă.

Cine optează pentru o astfel de manichiură este recomandat să recurgă la mijloace moderne de îngrijire continuă a unghiilor. Este nevoie de uleiuri speciale pentru hidratare și regenerare. Foarte utile sunt și remediile naturale care sunt la îndemâna tuturor și care nu costă deloc mult: ulei de ricin, ulei de măsline, ulei de in, sare de mare, lămâi, bicarbonat, etc.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here