Baby Boss 2, un film pentru intreaga familie

0
6885

Baby Boss nu mai poarta scutec insa este la fel de amuzant. Ce bucurie sa ii regasim pe Tim si pe Ted, principalii protagonisti! Chiar daca au ajuns la varsta adulta, inca se cearta non stop in aceasta urmare a filmului, un melanj de film de comedie si spionaj.

Povestea

Tim a crescut de la primul Baby Boss. A devenit adult si duce o viata fericita. In timp ce sotia sa Carol munceste, Tim se ocupa de cei doi copii, Tabitha, un copil supradotat in varsta de 7 ani si Tina, un bebelus adorabil. Timp este convins de faptul ca Tina este o spioana in cadrul societatii Baby Corp. Tina conduce o ancheta, ancheteaza scoala la care invata Tabitha, pe misteriosul director in special.

Misiunea sa se doveste a fi extrem de periculoasa incat este nevoita sa ceara ajutorul lui Ted, fratele mai mic al fratelui sau, faimosul Baby Boss, devenit un om de afaceri putred de bogat. Ted si Tim nu s-au mai vazut de foarte multa vreme si isi vor uni fortele in incercarea de a o ajuta pe Tina.

Si mai delirant si mai imprevizibil decat prima parte, a doua parte a filmului Baby Boss se va bucura cu siguranta de un succes imens. Cei care il vizioneaza nu au timp sa rasufle: trecem rapid de la o urmarire trepidanta cu bebelusi ninja la o disputa amuzanta si exploziva intre doi frati dusmani.

Acest film de animatie se bazeaza pe nebunia celor doua persoanke principale. Majoritatea din aceste personaje ascund un secret, inclusiv Tina. Dar Tim? Ce secret ascunde? Si-a reluat aparenta de copil pentru a duce la bun sfarsit aceasta noua misiune. Fiica sa, Tabitha, nu stie, drept urmare, ca acest nou elev, are este deosebit de atent cu ea, este de fapt tatal sau.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here