Care este cea mai buna saltea pentru confortul spatelui tau? Moale sau tare?

0
2550
saltea saltex superortopedica

Este important sa te odihnesti bine. Odihna iti ofera o noua perspectiva asupra vietii de zi cu zi, ajutandu-te sa evolueze mult mai usor pe plan profesional si pe plan personal deopotriva.

De cele mai multe ori, cel mai bun instrument pentru a obtine o odihna de buna calitate este salteaua. Daca ai o saltea buna, poti obtine sustinerea de care ai nevoie pentru coloana vertebrala si te poti bucura de un somn odihnitor.

Exista, insa, o multime de variante de saltele, multe dintre ele foarte interesante. Prima decizie pe care trebuie sa o iei este daca alegi o saltea moale sau una tare.

Instinctul tuturor oamenilor este de a opta petnru salteaua moale, consideranad ca aceasta aduce un confort rapid si de calitate, insa nu este chiar asa. Iata, asadar, o paralela intre saltelele de pat moi si tari, pentru a sti care este cea mai potrivita varianta pentru tine.

Saltelele tari, ideale pentru persoanele cu mai multe kilograme sau cu probleme de spate

O saltea tare reuseste sa fie foarte buna pentru persoanele care sufera de dureri de spate, deoarece pastreaza coloana intr-o pozitie mai fixa. Nu este totul roz la saltelele tari, insa. Acestea exercita presiune pe coate, solduri si umeri, ducand la o circulatie mai greoaie a sangelui in organism. De asemenea, salteaua tare nu asigura un confort imediat si poate genera dureri de gat, umeri si solduri. Poti sa citesti mai multe desre saltelele ceva mai dure si intr-un articol despre saltele pe acest site unde sunt prezentate atat mai multe tipuri de saltele cat si modul de intretinere al acestora.

Atunci cand alegi sa cumperi o saltea tare trebuie sa ii testezi fermitatea pentru a te asigura ca este cea dorita.

Salteaua moale aduce un confort imediat, insa nu ofera foarte multa sustinere

Sunt multi oameni care prefera saltelele moi pentru confortul imediat pe care acestea il ofera. Nici ele nu sunt perfecta, insa. Daca dormi pe o saltea prea moale coloana vertebrala se va afunda foarte mult in textura saltelei si va avea o pozitie nefireasca.

Dupa 8 ore de somn pe o saltea foarte moale te vei trezi cu tot felul de dureri si senzatii neplacute.

La fel ca si in cazul saltelelor tari, atunci cand achizitionezi un astfel de produs trebuie sa il testezi. Intinde-te pe saltea, vezi cum se simte si verifica daca spatele tau are o pozitie fireasca.

In general, saltelele pot fi returnate in termen de 30 de zile. Daca achizitionezi o saltea, asadar, incearca sa iei una foarte buna din punct de vedere al specificatiilor si in cazul in care nu se potriveste stilului tau de somn, returneaz-o!

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here