Ce face Mos Craciun in timpul anului?

0
5151

Sa fie vedeta in luna Decembrie este viata pe care Mos Craciun si-a ales-o. O luna in care se dedica trup si suflet pentru a semana bucurie in inimile copiilor si adultilor deopotriva. Activitatea sa de-a lungul anului consta in pregatirea zilelor de 24 si 25 decembrie.

Inainte de Craciun, Mos Craciun se ocupa de ambalarea cadourilor pentru cei mici, pregateste povestile pe care le va spune copiilor. Se inconjoara de o echipa dinamica pentru a-l ajuta sa pregateaca cele necesare.

Ai fost vreodata curios sa stii ce face Mos Craciun dupa Craciun? Ce face in restul anului?

Mos Craciun se odihneste

Primul lucru la care se gandeste Mos Craciun dupa data de 25 decembrie este sa se odihneasca. Dupa ce a petrecut o luna intreaga sa pregateasca cadouri si povesti de spus celor mici, a venit vremea sa se odihneasca. Aceasta perioada de odihna este consacrata nu doar somnului ci si citirii cuvintelor frumoase primite sub forma de scrisori de la cei mai inteligenti copii.

Profita in egala masura de aceasta perioada pentru a-si felicita echipa, pentru a-i multumi pentru eforturile depuse in luna decembrie. Dupa aceasta perioada isi reia cursul normal al vietii.

Se gandeste la jucariile pentru Craciunul viitor

Mos Craciun are un suflet de copil. Drept urmare, nu se poate abtine, in restul anului sa aleaga jucariile care considera ca vor fi pe placul copiilor pentru urmatorul Craciun. Drept urmare, cauta idei de cadouri din timp.

Mos Craciun este un personaj fictiv al carui rol poate fi interpretat de aproape oricine: studenti, muncitori, pensionari…este de ajuns sa imbraci costumul cu alb si rosu, sa iti pui barba alba lunga, cizmele si cureaua neagra si gata. De retinut este faptul ca, in afara acestei sarbatori, Mos Craciun duce o viata cu totul si cu totul normala…

Sursa: https://www.plare.fr/que-fait-le-pere-noel-durant-lannee/

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here