Harry Potter at Home, platforma magica care ii va tine ocupati pe copii

0
3621

Cea care l-a creat pe Harry Potter, J.K.Rowling, a anuntat anul trecut lansarea unui site ludic si pedagogic pe tema celebrului ucenic vrajitor pentru a-i tine ocupati pe copii in aceasta perioada in care gradinitele si scolile raman inchise.

Aceasta platforma este o surpriza deosebit de placuta pentru fanii cartilor Harry Potter. Este vorba despre un site complet pentru intreaga familie, Harry Potter at Home. Micutii “Moldus” vor putea astfel sa lucreze, sa citeasca si sa se joace, fara sa il piarda din vedere pe magicianul lor favorit. J.K. Rowling a mentionat pe retelele sale de socializare, dupa lansarea acestei platforme ca parintii, profesorii si toate persoanele care cauta sa isi distreze copiii, in aceasta perioada fara scoala si gradinita fizica ar putea avea nevoie de putina magie in viata si le recomanda cu caldura platforma harrypotterathome.com.

Copiii pot invata limba engleza distrandu-se

Site-ul este in intregime in limba engleza insa cartile lui J.K. Rowling sunt accesibile, deoarece au fost traduse in mai multe limbi. Acest site este ideal pentru a continua sa iti exersezi limba engleza intr-un mod ludic si original. Site-ul are numeroase articole despre universul celui mai cunoscut ucenic vrajitor din saga Harry Potter si despre magie bineinteles. In program exista cuvinte incrucisate si cursuri de desen video (stii sa desenezi un Niffler?) dar si quizz-uri si puzzle-uri. Cei mai pasionati dintre voi se vor putea inscrie in fan club-ul lui Harry Potter.

Operele Harry Potter sunt accesibile si online

O pagina de pe platforma este dedicata unei legaturi spre vizionarea filmelor Harry Potter sis pre descarcarea operelor Harry Potter. Autoarea ne mai spune ca a reusit sa faca accesibile pentru fanii universului Harry Potter unele carti audio gratuite.
In plus, profesorii din intreaga lume au acces gratuit pentru citirea cartilor Harry Potter.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here