Importanta mentinerii unei legaturi sociale

0
3366

In aceste momente de singuratate impusa, este important sa incercam sa pastram o legatura cu exteriorul.

Meline este insarcinata si nu este sigura ca are forta necesara de a-si asuma copilul cu numarul trei. Inca nu stie ce decizie finala va lua.

Suzanne locuieste de una singura intr-o regiune rurala. Extrem de activa de obicei, acum nu mai are nicio activitate si ii lipseste legatura sociala. De la anuntarea prelungirii starii de urgenta, ii este teama ca nu va putea suporta aceasta situatie.

Joce locuieste in Spania, o tara grav afectata de pandemia cu coronavirus. Cum decurg masurile sanitare implementate in aceasta tara ? Este dificil sa fii blocat departe de familia ta ?

Fiul lui Louise trebuia sa se casatoreasca intr-o tara situata in afara Uniunii Europene in luna iunie. Spre supriza sa generala, nunta nu a fost amanata. Louise nu intelege aceasta mentinere a datei initiale din moment ce nici ea, nici multi alti invitati nu au cum sa ajunga. Aceasta decizie o intristeaza enorm pe Louise.

Fiica lui Christiane trebuia sa se casatoreasca in Los Angeles pe data de 18 aprilie. Intreaga familie isi dorea sa profite de acest eveniment pentru a mai ramane putin in SUA. Insa, nu vor reusi acest lucru din cauza pandemiei cu coronavirus.

Frederic este cantaret. Insa, din cauza situatiei actuale, nu mai are pentru cine sa cante, ceea ce il intristeaza enorm.

Perioada aceasta de izolare este o perioada in care avem voie sa ne dam voie. Trebuie sa ne gandim ca toate sunt trecatoare pe lumea asta. Este doar o perioada mai dificila care va trece, la fel cum au trecut multe alte perioade dificile din istoria noastra. O perioada in urma careia avem multe de invatat. O perioada in care trebuie sa invatam sa traim unii cu altii.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here