Nume in tendinte in 2019

0
11118

Luisa, Emma, Gabriel, Rafael…descopera care sunt numele in tendinte in 2019.

Esti curios sa afli care sunt numele in tendinte pentru acest an? Pentru a sti daca alegerea numelui viitorului tau bebelus este in concordanta cu tendintele, citeste randurile de mai jos. Am adunat cateva nume de fete si de baieti care sigur o sa-ti placa.

Luisa, care era in topul preferintelor in 2018 va fi in tendinte in continuare si in 2019. Singurul nume care risca sa il detroneze este Emma. In ceea ce priveste numele de baieti Gabriel este cel mai cautat, pentru al treilea an consecutiv. Prenumele care se termina in –a sunt in continuare cautate dar si prenumele scurte cu 2-3 silabe sau cu o medie de cinci litere. Linah, Lea, Mila, Lola, Enoh…zeci de nume care se termina cu – a se afla in topul preferintelor viitorilor parinti. In privinta baietilor predomina in principal numele din Vechiul Testament precum Adam, Gabriel sau Rafael. Anul acesta Gabriel va avea cativa rivali precum Enoh, Ayan, Milan sau Edan. In plus, nasterea printului Louis, al treilea copil al cuplului regal Kate Middleton si a printului William va influenta alegerea prenumelui in cazul baietilor.

Prenumele pentru fete sunt si retro. Emma se afla in topul preferintelor in ceea ce priveste alegerea numelui pentru fete. Vin apoi Luisa si Jade, alte prenume retro. Prenume precum Alice isi continua ascensiunea in 2019 urmat de Mila, Chloe, Ines, Lina, Lea sau Lena. Prenumele care se termina in –a sunt in continuare la mare cautare – Ana, Lola sau Elena, revin in forta. Prenumele ritmate si scurte, compuse dintr-una sau din doua silabe vor fi si ele extrem de folosite in anul 2019. In ceea ce priveste prenumele masculine, acestea se compun din silabe putine, din 4-5 litere in majoritatea din cazuri.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here