Nume in tendinte pentru copii in 2019

0
10047

Urmeaza sa nasti in 2019 si esti in cautarea unui nume pentru viitorul tau print sau pentru viitoarea ta printesa? Atunci ai ajuns in cel mai potrivit loc, urmeaza sa iti spunem care sunt numele in tendinte in anul 2019.

Ce prenume sunt in tendinte in 2019?

Unele prenume din 2018 continua sa fie in tendinte si in 2019. Prenume biblice precum Gabriel, Paul si Rafael sunt in continuare in tendinte dar si cele inspirate din flori  precum Rosa sau Iris. O alta tendinta de actualitate si in 2019 este cea a prenumelor scurte de trei sau patru litere precum Emma, Jade, Lola sau Mila. In ceea ce priveste prenumele scurte pentru baieti, Leo este in topul preferintelor.

Prenumele terminate in litera A sunt si ele in tendinte in 2019. Un lucru valabil si in cazul baietilor si in cazul fetitelor – Thea, Lina, Mia sau Luca dar si Sacha sunt cele mai cautate prenume in 2019. Daca preferi un prenume mai lung sau chiar retro precum Teofil, Eloisa sau Iulia afla ca si acestea vor fi la moda in 2019. Prenume bretone precum Rayan, Maelle sau Liam sunt si ele la mare cautare in ultima perioada.

Dar, daca unele isi pastreaza locul in topul preferrintelor, altele in schimb pierd teren precum Camelia spre deosebire de anul trecut.

Fie ca vei avea un baiat sau o fata, alegerea prenumelui potrivit pentru bebelusul tau este o mare responsabilitate deoarece este un nume pe care il vei purta toata viata si va avea un impact major asupra vietii sale sociale. Thea este un prenume potrivit pentru o fetita, este un derivat din prenumele grec Theana care vine de la Theos si inseamna zeu. Liam este derivat din William si semnifica vointa.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here