4 februarie 2018: Informare meteo pentru toată țara

0
4386

ANM, prognoza meteo. VREME REA în 2, 3, 4 februarie: Informare meteo pentru toată țara Informarea meteo este valabilă de astăzi, de la ora 22:00 până sâmbătă, 3 februarie, la ora 20:00. Vor fi intensificări ale vântului, precipitații moderate cantitativ predominant sub formă de ploaie.

ANM, prognoza meteo. VREME REA în 2, 3, 4 februarie: Informare meteo pentru toată țara ”În cursul nopții de vineri spre sâmbătă (2/3 februarie) și pe parcursul zilei de sâmbătă (3 februarie) aria ploilor se va extinde treptat cuprinzând majoritatea regiunilor, iar în jumătatea de vest a țării se vor cumula în medie 15…20 l/mp. În zona montană, la altitudini de sub 1800 m, vor predomina ploile și, în special în masivele vestice și nordice, se vor înregistra prin cumulare cantități de apă de 25…30 l/mp. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla tare la munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăși 100 km/h și va avea intensificări temporare, cu viteze în general de 50…55 km/h, în Banat, Crișana, Maramureș și Transilvania și pe arii mai restrânse în restul țării.” precizează meteorologii. ANM, prognoza meteo. VREME REA în 2, 3, 4 februarie: Informare meteo pentru toată țara De sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20:00, până duminică, 4 februarie, la ora 20:00 este în vigoare o altă informare meteo de ninsori viscolite la munte, intensificări ale vântului, precipitații mixte în nord, nord-vest și centru.

ANM, prognoza meteo. VREME REA în 2, 3, 4 februarie: Informare meteo pentru toată țara ”Începând de sâmbătă seara (3 februarie), la munte treptat vor predomina ninsorile, care local vor deveni mai consistente, iar vântul va continua să aibă intensificări, viscolind și spulberând ninsoarea. În nord, nord-vest și centru precipitațiile, în general slabe, vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Local se va forma ghețuș sau polei. Intensificări ale vântului vor fi temporar și în restul țării, cu precădere în sud și în est, cu rafale în general de 50…55 km/h.” mai transmite ANM.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here