Amazon Music, partener oficial de streaming al BWT Alpine F1 Team

0
3060

Amazon Music isi consolideaza relatia cu Grupul Renault, devenind primul serviciu de streaming muzical care colaboreaza cu o echipa de Formula 1.

Echipa BWT Alpine F1 anunta parteneriatul oficial cu Amazon Music. Acest acord consolideaza relatia existenta intre Amazon Music si Grupul Renault, in urma colaborarii lor la serviciul de streaming muzical pentru Renault Megane E-Tech si Austral. Echipa BWT Alpine F1 participa la Formula 1 si pana de curand se numea Renault F1 Team, fiind detinuta de grupul francez de automobile Renault. Echipa a fost redenumita acum 2 ani, pentru a promova Alpine, marca de masini sport a Renault.

Colaborarea Amazon-BWT Alpine F1 a inceput chiar la Marele Premiu al Marii Britanii de Formula 1, care are loc in acest weekend (7-9 iulie), pe circuitul Silverstone. Brandul Amazon Music este prezent pe masinile A523 ale echipei si pe castile pilotilor Esteban Ocon si Pierre Gasly. Pe viitor sunt planificate si alte colaborari.

 „Suntem incantati sa colaboram cu Amazon Music, un brand global atat de puternic si inspirat. Aceasta colaborare nu numai ca ofera o vizibilitate sporita atat pentru BWT Alpine F1 Team, cat si pentru Amazon Music, dar este si baza pentru o multitudine de oportunitati unice, de interes reciproc pentru ambele parti” –  a declarat David Gendry, directorul de sponsorizare, parteneriate si comunicare al Alpine.

Amazon Music nu este straina de lumea sportului, integrand deja muzica in experientele sportive, mai ales cu NBA Con si Overtime Elite (OTE), pentru a aprinde comunitatile de fani la intersectia dintre muzica si sport.

MM

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here