AUSTRALIAN OPEN. Nu cred în Simona Halep! Comentarii dure la adresa liderului mondial: „Își va face bagajele și va fi trimisă acasă”

0
4692

Simona Halep debutează marți dimineață în turneul de la Australian Open, românca urmând să o înfrunte pe australianca de 17 ani Destanee Aiava.

Deși e lider mondial și a început anul cu titlu la Shenzen, jurnaliștii australieni mizează pe o surpriză uriașă în meciul de mâine și cred că Aiava va reuși să o elimine pe Halep.

Îşi va face bagajele şi va fi trimisă acasă de adolescenta Destanee Aiva în primul tur. Cu tot talentul ei, Halep a pierdut la Melbourne încă din primul tur în ultimii doi ani”, a declarat australianul Sam Edmund, jurnalist la Herald Sun.

„Nu va fi un şoc dacă actualul număr 1 mondial va pleca acasă înainte de a doua săptămână a turneului. Halep a pierdut din primul tur în patru din cei şapte ani de când participă la Australian Open. A ajuns în sferturile de finală în 2014 şi în 2015, dar oare mai poate ajunge la acea formă?”, a scris și jurnalista Kate Salemme.

  • Simona Halep se luptă în primul tur de la Melbourne cu australianca Destanee Aiava, marți dimineața după ora 05:30.

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here