Si-a obtinut locul in echipa de start dupa un tur excelent.

Becali s-a declarat cucerit de jocul sau si i-a anuntat pe membrii staff-ului: „E netransferabil!” Dennis Man nu pleaca de la Steaua indiferent de oferta pe care o primeste Becali pentru el, scrie Fanatik. Patronul i-a pus o clauza de reziliere in valoare de 50 de milioane de euro si e convns ca va obtine banii in momentul in care decide sa-l vanda. Man l-a impresionat atat cu evolutiile din teren, cat si cu ceea ce face la antrenamente si in viata personala.Pustiul de 19 ani e unul dintre cei mai seriosi jucatori din lot, munceste individual pentru a-si imbunatati masa musculara si respecta toate indicatiile date de antrenori. Man a urmat un program de pregatire individual, in sala de forta, pe perioada sarbatorilor, desi a fost liber.

Dennis a marcat de 8 ori de la inceputul sezonului si a oferit 8 assisturi.

„Man e cel mai valoros jucator al Stelei. Nu credeam ca se poate asa ceva la un fotbalist de 19 ani, dar el e asa de bun ca n-am nicio emotie cand vad ca mingea e la el! Nu ma tem sa-l laud, cu cat il laud mai mult, cu atat devine mai bun”, a spus Becali despre jucatorul adus de la UTA cu 400 000 de euro acum un an si jumatate.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here