Bobi, cel mai batran caine din lume, a murit

0
3519

Speranta de viata a cainilor variaza de la o rasa la alta. Marele Danez (dogul german) rareori traieste mai mult de 7 ani, in timp ce Chihuahua poate trai pana la 20 de ani. Dar, in medie, cainii nostri ne insotesc pe drumul vietii noastre timp de aproximativ 11-12 ani. Deci Bobi, care avea 31 de ani cand a murit, a batut recordul.

Acest Rafeiro din regiunea Alentejo a trait cei mai frumosi ani intr-un sat din Portugalia. In urma cu cateva luni, Guinness World Records l-a declarat cel mai batran caine din lume. Pe 1 februarie 2023, varsta sa a fost confirmata : 30 de ani si 266 de zile!

Dar acum, Bobi ne-a parasit. Cel mai batran caine din lume a decedat la varsta de 31 de ani si 165 de zile. O longevitate exceptionala pentru un caine dintr-o rasa a carei speranta de viata este de aproximativ 12-14 ani. Totul datorita unei alimentatii corecte, contactului constant cu natura, libertatii de a explora mediul inconjurator, ingrijirii veterinare constante si multa dragoste, spun stapanii lui. Bobi, cel mai batran caine inregistrat vreodata in lume, nu a fost niciodata legat, tinut in lant sau captiv in curte.

In ultimii ani, speranta de viata a prietenilor nostri canini a crescut. Media este de 11 ani. De multe ori ceva mai mult pentru cei mai mici caini si ceva mai putin pentru cei mai mari.

MM

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here