Cristiano Ronaldo dă cărțile pe față » Ce spune despre plecarea de la Real Madrid: „Asta vreau să fac”

0
6630

Cristiano Ronaldo (32 ani) a pus capăt tuturor speculațiilor în privința plecării de la Real. După câștigarea titlului de cel mai bun fotbalist al anului, oferit de o publicație din China, starul portughez a spus că vrea să rămână la Real Madrid.

Vreau să rămân aici (la Real Madrid – n. red.). Locuiesc în acest oraș din 2009, iubesc clima și oamenii. Este aproape de Portugalia, iar Spania e o țară minunată. Îmi place acest club”, s-a destăinuit Ronaldo, într-un interviu acordat pentru Marca.

Deși șansele la titlu sunt foarte mici, din cauza distanței de 16 puncte față de liderul FC Barcelona, Ronaldo anunță că Real Madrid nu se dă bătut: ”Va fi foarte dificil, suntem dezamăgiți de situația actuală, dar este încă devreme”.

Cristiano Ronaldo e convins că un nou trofeu Champions League poate salva sezonul pe Bernabeu. Ar fi al treilea titlu consecutiv și al 13-lea per total:
”Dacă vom reuși, se va spune «Un sezon incredibil, ați câștigat Liga Campionilor!»”.

Fotbalistul lusitan a glumit apoi despre meciul cu Deportivo (7-1), de acum o săptămână. Ronaldo s-a rănit la față în meciul cu echipa unde joacă Florin Andone, după ce a fost lovit cu crampoanele de un adversar. Pentru a vedea cât de gravă e rana, vedeta Realului a folosit un telefon mobil: ”Sunt încă frumos. Nu există nicio problemă” :).

Actualul deținător al Balonului de Aur își dorește să joace până la 41 ani: ”Probabil va fi mai greu de realizat, așa că prețuiesc momentul actual”, a mai spus Ronaldo.

Cristiano Ronaldo joacă la Real Madrid din 2009, iar până acum a înscris 426 de goluri pentru galactici în toate competițiile. A câștigat de 3 ori Liga Campionilor cu ibericii și o dată cu Manchester United, unde a evoluat între 2003 și 2009. A câștigat de 5 ori Balonul de Aur, iar în 2016 a ieșit campion european cu naționala Portugaliei.

Contractul cu Real Madrid expiră în 2021. 120 de milioane de euro este cota de piață a lui Ronaldo pe transfermarkt.com.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here