Cum va fi vremea de Revelion 2018. Nu va ninge, dar se va putea schia la munte

0
8955

Cum va fi vremea de Revelion 2018. Directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a oferit cele mai noi informații legate de prognoza meteo din perioada sărbătorilor. În general, se vor înregistra temperaturi scăzute și ninsori.

Românii vor să știe cum va fi vremea în preajma concediilor, mai ales că tocmai a nins și în București, iar meteorologii anunță vremea rece, cu temperature scăzute și chiar precipitații.„Va ninge moderat cantitativ. Până mâine, la ora 18.00, este o atenționare de ninsoare. Temeratura va fi una mai coborâtă decât înregistrează stațiile meteoroloice. Regimul de temperaturi scade, ne apropiem de ceea ce ar fi normal. Cel mult minime de -9 Celsius, până la 0 grade Celsius. Dacă la acest moment ar fi normal să avem -9 grade Celsius, de marți (19 decembrie) vom avea -10 grade Celsius. În Muntenia, în Dobrogea și în cea mai mare parte a Transilvaniei, vor fi valorile cele mai coborâte de temeraturi.

Probabilitatea de a avea precipitații mixte în ajunul sărbătorilor de iarnă în București este una în creștere. Pentru că avem în continuare cer mai mult noros, nu avem temperaturi atât de scăzute. De abia de marți vor fi în scădere. Precipitații nesemnificative, dar regimul de temperaturi este în scădere”, a precizat Elena Mateescu, director ANM.

Elena Mateescu a vorbit și despre vremea de Revelion. „Tot rece pare a fi. Modelele de acum indică temperaturi sub pragul de îngheț. Putem întregistra valori la București -7, -8 grade. Pentru zona de munte este bine, pentru că aici se va putea schia. Precipitațiile vor fi nesemnificative sau chiar absente”, a mai precizat aceasta, potrivit Antena 3.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here