Cum va fi vremea pe 10 și 11 ianuarie

0
3009

Vremea pe 10 și 11 ianuarie 2018. După mai multe zile cu aspect de primăvară, iată că iarna începe să dea semne de revenire, iar temperaturile tind către valori normale pentru această perioadă, chiar dacă în unele zonele țării vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit.

Vremea pe 10 și 11 ianuarie 2018. Miercuri, 10 ianuarie:

Cum spuneam… vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă, în vestul, nord-vestul şi centrul ţãrii, dar şi în extremitatea de sud-es, unde temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 12 grade Celsius, iar cele minime între -2 şi 7 grade Celsius, mai scãzute în estul Transilvaniei.
Cerul va fi mai mult noros și vor fi ploi slabe, dar şi burniţã, local, în sud şi în est şi pe arii restrânse în centru. În zonele de munte, precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţă şi ninsoare, iar trecător, în special în partea a doua a intervalului şi în zonele de deal.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane înalte, dar temporar şi la cote mai reduse, şi în sud şi est. Vor fi condiţii de ceaţă, în special în această dimineaţã, în zonele joase din vestul teritoriului.

Vremea pe 10 și 11 ianuarie 2018. Joi, 11 ianuarie:

Vremea va fi închisă în sudul şi în estul ţãrii, unde local vor cădea precipitaţii, slabe, predominant sub formã de ploaie. În restul teritoriului, vor fi înnorări trecătoare și precipitaţii izolate.Doar la munte şi, izolat, în zonele de deal, precipitațiile se transformă în lapoviţă și ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în regiunile sudice şi în zona montană înaltă. Valorile termice maxime vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade Celsius, iar cele minime între -3 şi 6 grade Celsius.

Pentru mai multe detalii despre vreme, în perioada următoare, vezi prognoza meteo pentru intervalul 8-21 ianuarie 2018. Vremea începe să se răcească…

Și pentru că vorbeam de anotimpuri călduroase, la început, vezi când trecem la ora de vară, în 2018. Când vom da ceasurile cu o oră înainte.

Sursa: Meteoplus

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here