Dacia, pe primul loc la vanzari in Europa

0
102

Dacia continuă să facă progrese cu ofertele sale „preț corect”. Obiectivul său este de un milion de mașini până în 2030. Dar concurența se organizează – scrie publicatia belgiana L’Echo.

Uitați de Volkswagen Golf! Cea mai vândută mașină pentru marele public, din Europa din 2017 este Dacia Sandero – se arata in articolul din L’Echo.

Acest succes continuu reprezintă o lovitură dură pentru mărcile consacrate, care se îndreaptă acum către România și Maroc pentru a concura cu structura unică de costuri a Dacia.

Dacia Sandero ese pe primul loc la vanzari in Europa, potrivit unui clasament din aprilie 2024, cu vanzari de 38 la suta mai mari, comparativ cu aprilie 2023.

Întrebarea este: unde va ajunge Dacia? Aceasta marca a Renault continuă să facă progrese pe piața europeană. La începutul acestei săptămâni, în cadrul unei reuniuni strategice, directorii generali ai Dacia și ai grupului Renault, Denis Le Vot și Luca de Meo, au aratat că intenționează să dubleze vânzările Dacia până în 2030. Cu o marjă operațională de două cifre, Dacia vizează o marjă de 15 la suta până în 2030. Planul este de a vinde un milion de vehicule, cu 350.000 mai multe decât în prezent, iar prețul mediu al mașinilor sale va crește, în special odată cu lansarea unui vehicul mai mare din 2025: Bigster, urmat de alte două vehicule.

Dar acest mare succes este invidiat de mulți. Cel mai mare concurent la orizont este, fără îndoială, Citroën, care  tocmai a lansat doi rivali serioși pentru Dacia. Noul C3 pornește de la 14.990 de euro în versiunea pe benzină. Totusi, este cu 3.000 de euro mai scump decât Dacia Sandero, dar C3 vine și într-o versiune electrică care pornește de la 23.300 de euro.

Vezi si:  Imaginile care dovedesc ca zvonurile de divort in viata lui Kamara sunt reale! Cantaretul nu mai iese in public decat cu baietelul sau!

MM

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here