De Ziua Copilului

0
0

Primăria București organizează, prin instituțiile subordonate, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, numeroase evenimente.

Expoziții la Muzeul Copiilor

La Muzeul Copiilor vor avea loc mai multe expoziții interactive și educative, precum „Misiuni în Safari”, „Pe urmele marilor exploratori – Aventuri cu Pirați”, „Creierul – Lumea din capul meu”, „A fost odată…”, „Egiptul Antic – Escape Room”. Tot aici se va organiza și un atelier de preparat biscuiți, unde cei mici își vor testa abilitățile în arta gastronomiei.

Proiecții de film, debate și escape room la Opera Comică pentru Copii

Spectacolele „Poveste magică” (interactiv), „Bubu și anotimpurile” (senzorial) și musicalul „Matilda” sunt spectacolele pe care Opera Comică pentru Copii (OCC) le-a pregătit pentru 1 Iunie.

Nu vor lipsi, printre altele, maratonul de activități în parcul de aventură, proiecțiile de film, escape room-ul, precum și o ediție specială a Atelierului de debate. Accesul la Observator astronomic din grădina OCC va fi gratuit.

„1 Iunie în Ținutul Distracției“ la Teatrul „Ion Creangă”

Teatrul „Ion Creangă” va avea un program inedit, cu tema „1 Iunie în Ținutul Distracției“. Sala Mare din strada Piața Amzei nr. 13 vă găzdui reprezentații teatrale și activități pentru cei mici – „Albă ca zăpada“, „Amintiri din copilărie“, întâlniri interactive și ateliere atractive în care copiii vor dansa, desena, cânta și vor asista la numere de magie.

Ateliere pe categorii de vârste la Teatrul Mic

Teatrul Mic va organiza ateliere dedicate copiilor, pe categorii de vârstă, organizate în parteneriat cu Școala de Teatru Dream Boutique, cu participare gratuită, pe bază de înscriere. Acestea vor avea loc în Sala Studio – Gabroveni 57.

Spectacole de teatru pentru copii

Teatrele „Excelsior”, „Odeon”, „Stela Popescu” și „Țăndărică” se vor juca spectacole mult așteptate de cei mici: la Excelsior, la Sala „Ion Lucian” – „Familia Addams”, la „Odeon”, iar la Sala „Majestic” – spectacolul „Clasic e fantastic – Copilăria lui Enescu”.

Teatrul „Stela Popescu” vine în întâmpinarea celor mici cu spectacolul „Lampio și grăuntele de lumină”, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor.

Spectacole vor fi și la Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles” („S-au furat poveștile”), precum și la Centrul de Cultură „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” – Mogoșoaia (teatru de păpuși „Io, Vodă Brâncoveanu”).

MM

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here