Elemente ale unei posibile drone, in Insula Mare a Brăilei

0
153

Au fost identificate fragmente care par a proveni de la un dispozitiv aerian (dronă), pe un teren agricol din Insula Mare a Brăilei.

Ministerul Apărării Naționale, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, desfășoară cercetarea incidentului, conform procedurilor operaționale specifice. Premierul Marcel Ciolacu a declarat referitor la fragmentele de dronă gasite in Insula Mare a Brăilei, ca este o anchetă în desfăşurare. “Perimetrul respectiv a fost inchis. Nu este prima, mi-aş dori să fie ultima, n-a pus viaţa în pericol nimănui”, a declarat Marcel Ciolacu.

Drona nu a explodat, in locul in care a cazut neformandu-se un crater. Este pentru a 5-a oara cand un proiectil, rezultat din razboiul Rusia-Ucraina, dar este pentru prima data cand un proiectil patrunde atat de adanc pe teritoriul Romaniei. Drona a fost gasita la 23 de kilometri de frontiera.

Rusia si-a intensificat atacurile asupra Ucrainei in ultimele 4 luni. Saptamana trecuta, o racheta ruseasca a patruns, pentru scurt timp, in spatiul aerian al Poloniei.

MM

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here