Euro 2024. România și Slovacia se califică în optimi după o remiză

0
0

Slovacia și România s-au înfruntat miercuri în a treia și ultima zi a Grupei E.  Aveau nevoie de un singur punct pentru a se califica în optimi si ambele l-au obtinut. Scorul a fost 1-1.

Tricolorii vor înfrunta Olanda, iar slovacii vor întâlni Anglia.

Un început incitant

Indicațiile lui Francesco Calzona și Edward Iordănescu au fost puse în practică în primele minute, ambele echipe dorind să câștige și să-și asigure primul loc în grupă. Cu ritm și ceva mai multă precizie în joc, slovacii au reușit să deschidă scorul prin Ondrej Duda, in minutul 24.

Ianis Hagi și baietii lui au trecut din nou la atac și Răzvan Marin a egalat din penalty in minutul 37.

Iordanescu, revoltat de zvonurile de dinaintea meciului

Antrenorul nationalei, Edward Iordanescu, a declarat ca cei care au lansat zvonuri potrivit carora Romania si Slovacia s-ar fi inteles pentru un egal, astfel incat ambele echipe sa se califice in optimi, ar trebui sa-si ceara scuze. “Sa vorbesti inainte de meci si sa dai cu noroi in echipe, in jucatori, in munca noastra si in demnitatea noastra e o rusine” – a spus Iordanescu. Antrenorul slovacilor a fost deranjat si el de aceste barfe.  “S-a vazut lupta baietilor pentru victorie si din faptul ca am avut mai tot timpul posesia mingii. Nu am facut concesii Romaniei, cu exceptia a doua-trei greseli, fiindca stadionul nu era in cele mai bune conditii din cauza ploii” – a spus Francesco Calzona.

MM

sursa foto: FRF

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here