FCSB – Olimpik Donețk 1-2. FCSB pierde primul amical! » Accidentare gravă: stelistul a ieșit plângând + ALIBEC A COMIS-O: moment șocant pe teren!

0
6018

FCSB a pierdut partida cu Olimpik Donețk, primul amical a din 2018, scor 1-2. Roș-albaștrii au condus la pauză, grație unui gol marcat de Dennis Man, după o fază excelent construită, în care Alibec a dat pasa decisivă. Tot Alibec avea să fie eroul negativ al meciului. 

În minutul 30, Gnohere a pasat elegant cu călcâiul la Denis Alibec, acesta a păcălit toată defensiva ucrainenilor cu o pasă de excepție, iar Dennis Man a punctat cu o scăriță.

După pauză, cele 3 schimbări gândite de Nicolae Dică n-au adus nimic bun în jocul FCSB-ului, care a încasat două goluri într-un sfert de oră.

Artur Jorge i-a luat locul lui Florinel Coman, care a părăsit terenul accidentat. Accidentarea ar fi gravă, iar atacantul ar fi părăsit terenul plângând, cărat pe brațe de medici, după ce a fost contrat dur de un adversar.

Ba mai mult, pe final, nervii au cedat, iar Denis Alibec a fost eliminat după ce i-a băgat mâna în gât unui adversar.

Ce urmează pentru FCSB

Pe 21 ianuarie, steliștii vor pleca în al doilea cantonament, în Spania. Aici vor juca meciuri cu FC Admira Wacker (25 ianuarie), Jiangsu Suning (28 ianuarie) și NK Osijek (30 ianuarie). De acolo vor pleca direct la Mediaș, unde o vor întâlni pe Gaz Metan, pe 3 februarie.

FCSB – OLIMPIK DONEȚK 1-2 (MAN 30 / BELENKI 53, 69)

FINAL! FCSB pierde primul meci din 2018, scor 1-2, cu Olimpik Donețk 
Alibec a fost eliminat direct după ce ar fi sărit la gâtul unui adversar după un fault la mijlocul terenului, anunță Sport Ro.
Captura Televiziunea Sportro
alibecCapturi Sport ro
* FCSB putea egala imediat, însă Morais ratează o ocazie imensă după ce a scăpat singur spre poartă
GOL OLIMPIK: Stanislav Belenki reușește să marcheze golul de 2-1 al celor de la Olimpik. Atacantul șutează de la distanță, mingea lovește bara și ajunge în plasă 
* În minutul 60 Stăncioiu i-a luat locul lui A. Vlad
Artur Jorge i-a luat locul lui Florinel Coman, care a părăsit terenul accidentat. Accidentarea ar fi gravă pentru Florinel Coman, anunță televiziunea sportro. Atacantul ar fi părăsit terenul plângând, cărat pre brațe de medici, după ce a fost contrat dur de un adversar. 
Min. 53, 1-1 Olimpik Ucrainenii au egalat imediat după pauză! Stanislav Belenki este autorul reușitei ucrainenilor din minutul 53. A fost o acțiune complexă a lui Olimpik
* A început repriza secundă!
* Schimbări la pauză: Planici, Benzar și Ov. Popescu au intrat în locul lui Enache, Larie, respectiv Filip 
* A. Vlad i-a luat locul lui Niță în minutul 30 
* Min. 30, 1-0 FCSB:
 Denis Alibec primește de la Gnohere, care are o execuție elegantă cu călcâiul, acesta îl servește pe Dennis Man printre fundașii adverși, iar cel mai lăudat fotbalist al FCSB-ului trimite în plasă cu o scăriță de mare finețe;
La meci este prezent și selecționerul Cosmin Contra;
Nicolae Dică testează din nou sistemul și îl folosește pe Momcilovici fundaș central, dar și pe Alibec și Gnohere în același timp

CUM ARATĂ PRIMUL 11 FCSB:

Primul 11: Niță – Enache, Larie, Momcilovici, Morais – Nedelcu, Filip – Man, Alibec, Coman – Gnohere

Rezerve: Vlad, Stăncioiu, R. Benzar, Planici, Artur Jorge, I. Stoica, Ov. Popescu, E. Pacionel

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here