Gică Hagi trimite săgeți către rivali: „Presiune e la ceilalți, despre care vorbiți în fiecare zi”

0
2907

Gică Hagi a aliniat în meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-1, un prim „11” cu o medie de vârstă de 21,7 ani, însă spune că echipa sa nu a resimțit nicio presiune.

„Important e că echipa a făcut un meci foarte bun, meritam să câștigăm. Am dominat Astra și am arătat un fotbal foarte bun. Din păcate pentru noi, n-a venit golul, deși am avut ocazii. Puteam să câștigăm, dar asta e. În teren a fost o echipă care a jucat fotbal, cu un mijlocaș central născut în 1999. Am început meciul cu o greșeală foarte mare, dar apoi echipa a reacționat bine.

Ianis e jucătorul nostru în ultimii 30 de metri. El trebuie să aibă multe meciuri, pentru că n-a jucat mult în ultima vreme. Știe fotbal. A făcut un joc foarte bun azi.

Pe noi nu e nicio presiune, e la ceilalți, despre care vorbiți în fiecare zi. La noi nu e, la ceilalți e multă presiune”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport.

„Bine că n-am pierdut, dar aveam nevoie de victorie azi. Chiar dacă am început mai greu e bine că ne-am revenit și am dominat a doua repriză. Portarul Astrei a fost inspirat. Acum vom sta la mâna celorlalte rezultate. Noi trebuie să ne vedem de meciurile noastre. Am fost destul de triști, dar, după meci, domnul Hagi ne-a încurajat și ne-a spus că mai avem 3 meciuri pe care le vom câștiga”
Robert Hodorogea, fundaș Viitorul

„Am început prost, dar apoi ne-am revenit ușor-ușor. Dacă eu eram mai inspirat, câștigam azi. Dacă vom câștiga următoarele trei meciuri vom fi în play-off. Ar fi foarte supărător și foarte grav să nu fim în play-off”
Aurelian Chițu, atacant Viitorul

Celelalte meciuri ale etapei a 23-a:

2 februarie
Sepsi – ACS Poli 1-0
3 februarie
18:00 Voluntari – Poli Iași
20:45 Gaz Metan – FCSB
4 februarie
18:00 Botoșani – Juventus
20:45 Dinamo – CSU Craiova
5 februarie 
20:45 CFR – Chiajna

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here