Ilie Dumitrescu, dezvăluire neașteptată despre Alibec: „Am vorbit cu el și mi-a spus” + Veste URIAȘĂ pentru atacant și pentru steliști

0
7344

Ilie Dumitrescu susține că a purtat o discuție cu Denis Alibec în care atacantul lui FCSB i-a transmis că și-a schimbat atitudinea și vrea să dea tot ce are mai bun pentru a reveni în vârf de formă. În plus, conform spuselor lui Dumitrescu, Alibec și-a revenit după ce a suferit pe finalul anului de pubalgie.

„Eu am informații că Alibec și-a schimbat atitudinea și că e pozitiv. Vrea să ajungă la un nivel bun de pregătire și vrea să demonstreze. Becali spune că are 95 de kilograme la 1.87 metri. Ar trebui să aibă 86 de kilograme, dar el are masă musculară multă. Dacă Alibec va face pasul la o echipă din Vest veți vedea altceva în jocul său. Cred că Alibec a înțeles mesajul fanilor.

Am vorbit câteva momente cu el și mi-a spus că e dornic să ajute clubul și să demonstreze. El s-a refăcut total. Asta e o veste foarte bună, acum participă 100% la antrenamente.

În afară de ambiție și determinare vreau să am și meniul pe care-l are în cantonament. Și eu mâncam ciocolată ca el. Iordănescu venea în cantonamente nu să vadă dacă avem alcool, ci să vadă dacă avem torturi”, a declarat Dumitrescu la TV Digi Sport.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here