Imaginile care dovedesc ca zvonurile de divort in viata lui Kamara sunt reale! Cantaretul nu mai iese in public decat cu baietelul sau!

0
21165

Apropiatii cantaretului de culoare Kamara Ghedi au povestit ca artistul si Oana, femeia cu care el este casatorit de mai bine de cinci ani, ar traversa o perioada dificila in casnicie si sansele sa mai ramana impreuna sunt destul de mici! De altfel, femeia a recunoscut ca exista probleme in cuplu, dar s-a ferit totusi sa dea o declaratie concreta! 

Pe de alta parte, Kamara nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile de divort, insa a aparut in public numai cu baietelul sau! O dovedesc din plin imaginile surprinse, recent, cu vedeta si copilul sau la un centru comercial din Baneasa! Cantaretul il tinea in brate pe pusti si era foarte atent cu el, in plus, i-a si achizitionat si cateva produse din magazine, semn ca, in aceste momente, doar fiul sau conteaza!Imaginile care dovedesc ca zvonurile de divort in viata lui Kamara sunt reale! Cantaretul nu mai iese in public decat cu baietelul sau! | VIDEO EXCLUSIVImaginile care dovedesc ca zvonurile de divort in viata lui Kamara sunt reale! Cantaretul nu mai iese in public decat cu baietelul sau! | VIDEO EXCLUSIV

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here