La ce s-au uitat românii la TV în noaptea de Revelion: Dan Negru, din nou campion. Dezastru pentru Pro TV

0
12750

Dan Negru a câștigat din nou războiul audiențelor în noaptea de Revelion, cu al 18-lea program de acest fel pe care îl prezintă. Revelionul starurilor, cu Dan Negru, nu a lăsat nicio șansă celelalte posturi TV în noaptea dintre ani, notează paginademedia.ro.

Diferența dintre Revelionul starurilor și locurile următoare a fost considerabilă. În minutul de aur, la 23.40, cu Florin Piersic și masca din Frumoasa și Bestia, erau pe Antena 1 peste 3,2 milioane de români.
Poziția a doua nu a fost a unui canal generalist, ci a stației de știri România TV.

Pro TV a fost la distanță în urma lui Dan Negru, pe locul opt la nivel național și pe poziția a șaptea la orașe. Doar pe publicul comercial a prins Top 5.

content-image

e programe au avut posturile de Revelion (intervalul 22.00-2.00):

Antena 1 a avut Revelionul Starurilor, cu Dan Negru

România TV – Super Revelionul „de care toată lumea vorbește” (muzică populară toată noaptea, cu angajații postului, politicieni – și Șerban Nicolae a fost în noaptea dintre ani, vedete)

Pro TV – Fort Boyard până la 23.45, apoi concert Loredana

Kanal D – Revelion cu Teo

Național TV – Avem chef de Revelion

TVR 2 – Revelion la Cabaret

TVR 1 – Direct de la concertul din Piața George Enescu, organizat de Primăria Capitalei și prezentat de Cerebel și Ionela Năstase, fosta jurnalistă România TV

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here