Mafia pariurilor sportive din Spania era condusa de un român

0
3417

Politia Nationala Spaniola, Agentia Fiscala din regat si EUROPOL si INTERPOL a depistat o retea de trucare evenimente sportive. 53 de persoane au fost arestate.

Au fost detectate o serie de pariuri sportive online. Arestații și-au furnizat datele de identitate și/sau conturile personale pe diferite pariuri pe diferite platforme de jocuri de noroc, în schimbul unei sume de bani, iar liderii organizației și-au folosit identitatea pentru a paria pe diferite competiții sportive, in peste 20 de țări – precum România, Bulgaria, Ucraina, Rusia, Rusia sau Bolivia, in care au obtinut premii de pană la 2.000.000 de euro.

Reteaua dispunea de un sistem tehnologic nou si foarte sofisticat pentru a frauda casele de pariuri, bazat pe interceptarea semnalelor prin intermediul satelitului si captarea conținutului feed-ului (emisie directa de la evenimentul sportiv).

Primele cercetari au stabilit existenta unei retele infracționale conduse de români si bulgari. Acestia se aflau in Spania. Acestia puteau corupe sportivi, in principal din tarile lor de origine.

Membrii organizației foloseau moduri de operare diferite si creasera o retea infracționala complexa pentru a spala banii obtinuți din jocurile de noroc.

Pe de o parte, au aranjat meciuri prin predeterminarea rezultatelor in diferite competitii si discipline sportive, desfasurate in principal in afara teritoriului national. Odata ce rezultatul evenimentului era stabilit, aceștia plasau masiv pariuri in Spania, obtinand profituri uriase. Agentii au stabilit ca organizatia detinea sute de identități pe care le folosea pentru a plasa pariuri. In acest fel, castigau premii foarte mari in numele unor terți care, aparent, erau colectate de persoane diferite, dar în realitate banii ajungeau in buzunarele celor anchetati.

MM

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here