Medicul bârladean Gabriel Simiciuc care a invins-o in instanta pe Simona Gherghe continua lupta cu vedeta tv! Nemultumit de cuantumul despagubirilor acordate, Gabriel Simiciuc a facut apel! Primul termen al procesului a fost fixat pentru 29 ianuarie EXCLUSIV

0
14892

Medicul barladean Gabriel Simiciuc a castigat cate 2000 de euro de la Antena 1 si Simona Gherghe, pe de o parte, dar si de la Catalina Gancianu, o femeie care l-a acuzat in emisiunea vedetei tv ca i-a imbolnavit copilul de ciroza.

Totul s-a intamplat in editia din 22 octombrie 2014 a show-ului tv moderat de Simona, iar procesul prin care Simiciuc cerea despagubiri pentru lezarea imaginii a trenat cativa ani, dosarul fiind plimbat intre instantele din Vaslui si Iasi.

Recent, insa, Curtea de Apel Iasi a decis ca apelul facut de Simiciuc, care cere despagubiri considerabil mai mari decat cele stabilite de prima instanta, sa fie programat pe 29 ianuarie 2018. De remarcat este si faptul ca, in aceasta toamna, si postul de televiziune unde lucreaza Simona Gherghe a recurs la apel, nemultumit de decizia initiala. Catalinei Gancianu, femeia care l-a acuzat pe doctor ca i-ar fi imbolnavit baiatul, i s-a deschis si dosar de urmarire penala.

Doctorul care a invins-o in instanta pe Simona Gherghe continua lupta cu vedeta tv! Nemultumit de cuantumul despagubirilor acordate, Gabriel Simiciuc a facut apel! Primul termen al procesului a fost fixat pentru 29 ianuarie  EXCLUSIVDoctorul care a invins-o in instanta pe Simona Gherghe continua lupta cu vedeta tv! Nemultumit de cuantumul despagubirilor acordate, Gabriel Simiciuc a facut apel! Primul termen al procesului a fost fixat pentru 29 ianuarie  EXCLUSIV

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here