Mesaje de Anul Nou. Urari haioase pentru Revelion 2018

0
16836

Mesaje de Revelion. Anul 2018 se apropie cu pasi repezi, iti propunem 10 mesaje amuzante pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. 

1. „Bate-n usa. Bate-n geam. Cine este? Noul an!”

2. „Fara fite, fara poante, la multi ani cu sanatate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

3. „Momentele speciale ale sfirsitului de an sa-ti aduca veselia in casa, bani in buzunar si poate un Mertan!”

4. „Catelus cu parul cret / Sa ai jeep-ul in cotet / Sa ai vila cu piscina / Pe Madonna ca vecina / O lopata pentru bani / La anul si la multi ani!”

5. „Lovi-te-ar trenul fericirii / Trasni-te-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada in cap un sac cu bani / Si un bilet cu La multi ani!”

6. „Aho Aho, e Anul Nou
Si gaina-i fara ou
Si cucosu’ fara gusa,
Da-mi si mie un leu matusa!
La Multi Ani, 2018!”

7. „Previziuni meteo de Revelion 2018: Ploaie de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si sa deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

8. „Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu cei dragi. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!”

9. „Un An Nou Fericit si nu uita ca fericirea ne-o construim singuri, dragostea vine cand de astepti mai putin, norocul pandeste la colt si inca ceva: imi datorezi bani!”

10. „Iti doresc sa ai duminici dulci, luni luminoase, marti minunate, miercuri magnifice, joi jucause, vineri voioase, sambete superbe si un An Nou Excelent!”

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here