Moartea tinerei de 25 de ani din Dolj, împinsă de o femeie în fața metroului, la stația Dristor, a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Pe imagini se vede cum studenta la facultate este împinsă pe șinele metroului cu doar câteva secunde înainte de sosirea trenului în stație.

Imediat, tânăra de 25 de ani, Alina, încearcă să se urce înapoi pe peron, dar agresoarea nu o lasă și o lovește cu piciorul.

Două secunde mai târziu, metroul sosește în stație și o lovește mortal pe tânără.

Rudele spun că Alina urma să se căsătorească în curând.

Mătușa Alinei: ”Nu cred că există pe globul ăsta românesc o fată mai excepţională decât ea. Prea crud, pentru că avea viaţa înainte, avea realizări.

Rudele spun că suspecta, de loc din Craiova, a plecat în urmă cu 8 ani cu o prietenă în Spania. Aceasta, împreună cu alţi doi bărbaţi, i-ar fi făcut fotografii indecente pe care le-a fi publicat pe internet. Femeia ar fi suferit o depresie după acest incident.

Tudorel Butoi, psiholog criminalist: ”Anchetele, interogatoriile cu astfel de tipologii nu sunt uşoare. Se merge pe negare, lipsă colaborare, nu vorbeşte perioade lungi de timp, merge din logic în ilogic şi în absurd, neagă lucruri şi de asemenea nu e lipsită de importanță viclenia schizoidului în interogatorii.

Procurorii au dispus o expertiză psihiatrică pentru a vedea dacă femeia are discernământ. Până atunci însă va rămâne, cel mai probabil, în spatele gratiilor. Poliţiştii îi sfătuiesc pe călători să nu se apropie de marginea peronului în staţia de metrou şi să fie în permanenţă atenţi la persoanele din jur.

Vezi si:  Lupta contra cronometru a gasi supravietuitori

Cu câteva ore înainte de a comite crima, femeia a încercat să împingă o altă tânără în fața metroului, însa aceasta s-a zbătut si s-a salvat.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here