Pedofilul din Drumul Taberei a stat printre colegii care il cautau cu poza in mana! Cum de l-au recunoscut abia dupa 3 zile

0
7650
Eugen Stan, angajat al Brigazii Rutiere a Politiei Bucuresti, a mers timp de trei zile la munca fara sa dea nimic de banuit.
In tot acest timp, a stat chiar langa colegii sai care cautau suspectul din lift cu poza lui in mana. Culmea este ca in tot acest timp nimeni nu l-a recunoscut.
„Ar fi trebuit sa fie recunoscut mult mai repede, facand parte din randul Politiei Romane”, a declarat Iulian Surufiu, liderul Sindicatului agentilor de politie.
„Suntem toti nauciti, nimeni nu credea, noi nu credeam ca putem avea in randul nostru un pedofil”, a declarat Dumitru coarna, liderul Sindicatului National al politistilor.
Pedofilul din Drumul Taberei a stat printre colegii care il cautau cu poza in mana! Cum de l-au recunoscut abia dupa 3 zile
Colegii sustin ca era un angajat exemplar, nimeni nu-l credea in stare de asa ceva.
„Baiatul este traumatizat, nu vrea sa iasa din casa, sa faca nimic”, a declarat mama copilului.

Pedofilul din Drumul Taberei a stat printre colegii care il cautau cu poza in mana! Cum de l-au recunoscut abia dupa 3 zilePedofilul din Drumul Taberei a stat printre colegii care il cautau cu poza in mana! Cum de l-au recunoscut abia dupa 3 zilePedofilul din Drumul Taberei a stat printre colegii care il cautau cu poza in mana! Cum de l-au recunoscut abia dupa 3 zilePedofilul din Drumul Taberei a stat printre colegii care il cautau cu poza in mana! Cum de l-au recunoscut abia dupa 3 zilePedofilul din Drumul Taberei a stat printre colegii care il cautau cu poza in mana! Cum de l-au recunoscut abia dupa 3 zile

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here