Poliţistul pedofil, antecedente PERICULOASE. Cum a SCĂPAT în trecut de agresiuni similare

0
4029

Noi informaţii ies la iveală despre poliţistul suspectat că a agresat doi copii, în Capitală. Potrivit unor surse, bărbatul de 45 de ani nu ar fi la primul incident de acest fel. El ar fi recunoscut în faţa anchetatorilor comiterea unei alte agresiuni sexuale asupra unor minori, în 2015.

Eugen Stan ar fi avut un dosar penal pentru hărţuire sexuală. El ar fi agresat în 2012 o femeie. Dosarul a ajuns la Parchet, însă a fost clasat în scurt timă de procurori, potrivit România TV. De atunci, au mărturisit surse din poliţie, colegii de la Rutieră l-ar fi poreclit  „Violatorul”.

În ultima perioadă, polițistul pedofil a fost șoferul a doi șefi de serviciu, pe numele lor Dinu și Vornicu, susţin surse România TV. Înainte, el a fost agent al Brigăzii Rutiere pe autospecială.

Liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a declarant luni că și anul trecut agentul a agresat sexual o fată. Mai mult, Surugiu susţine că şefii agentului ar trebui să-şi prezinte demisiile.

„Un test psihologic nu poate să redea foarte clar că eşti pedofil, dar comportamentul lui, el fiind şofer la unii şefi, de câţiva ani de zile, trebuia să dea cuiva de gândit. Eu cred că în urma anchetei foarte mulţi din şefii lui trebuie să-şi dea demisia. (…) Este vorba de o boală aici, până la urmă, iar boala trebuie tratată, ceea ce la noi, în MAI, nu se întâmplă. O testare la un an de zile e suficient, dar să fie făcută corespunzător, nu doar o simulare că se face testare. Psihologul trebuie să fie liber, nu trebuie să fie condus de niciun şef, să poată să vorbească cu poliţistul şi până la urmă şi nouă, cetăţenilor de rând, ne e ruşine să spunem sau să mergem la psiholog”, a spus Surugiu la intrarea în sediul Poliţiei Capitalei.

Eugen Stan, în vârstă de 45 de ani, este agent în cadrul Brigăzii Rutiere din 2010, anterior fiind  agent la Jandarmerie. Bărbatul ar locui alături de concubina sa, într-un apartament din judeţul Ilfov, în Măgurele. Poliţistul este  divorţat şi are doi copii.

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here