Primele declarații ale lui Victor Becali în libertate, după 3 ani și 10 luni în închisoare: „Trebuia să facă cineva și pușcărie. Fac eu, face Borcea, nu e problemă!”

0
3927

Victor Becali (56 de ani) a fost eliberat condiționat joi seara, după fix 3 ani și 10 luni de închisoare, iar în urmă cu câteva minute a părăsit Penitenciarul Poarta Albă. A avut de ispășit inițial o pedeapsă de 4 ani și 8 luni de închisoare.

Fostul impresar, condamnat în Dosarul Transferurilor pe 4 martie. a oferit chiar în fața Penitenciarului primele declarații după liberare.

„Viața mea de acum va fi una normală, cum a fost și până acum. Pentru mine a fost o perioadă grea, o experiență de viață, chiar dacă a fost una urâtă. Aș mai fi avut vreo 50 de zile. Deci nu mi s-a făcut vreun mare favor. Toată lumea a făcut 50-55% din pedeapsă, eu am făcut 90-95%.

Dar probabil că trebuie să facă cineva pușcărie! Fac eu, face Borcea, nu e problemă. Nu mă mai interesează fotbalul! Nu am din ce să mă retrag, pentru că nu mai sunt în fotbal. Nu mă vait acum, asta este!

Timpul va demonstra dacă decizia a fost corectă. Nu am spus eu că se știau pedepsele din Dosarul Transferurilor, au spus foști șefi de servicii secrete. Eu nu știam! N-am fugit de pedeapsă”, a zis Victor Becali conform Antena 3.

Sentinţele din Dosarul Transferurilor:

George Copos (61 de ani) – 3 ani şi 8 luni cu executare – Eliberat
Mihai Stoica (49 de ani) – 3 ani şi 6 luni cu executare – Eliberat
Cristi Borcea (44 de ani) – 6 ani şi 4 luni cu executare
Ioan Becali (61 de ani) – 6 ani şi 4 luni cu executare – Eliberat
Victor Becali (53 de ani) – 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu (78 de ani) – 3 ani şi 4 luni cu executare – Eliberat
Gică Popescu (47 de ani) – 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare – Eliberat
Gigi Neţoiu (55 de ani) – 3 ani şi 4 luni cu executare – Eliberat

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here