Prognoza meteo Romania 2 Februarie 2018

0
12903
Prognoza meteo Romania

Vineri 2 Februarie 2018valorile termice vor continua sã creascã și se vor situa cu mult peste mediile climatologice ale perioadei, cu maxime între 6 și 15 grade și minime în general între 0 și 9 grade. Cerul se va înnora în cea mai mare parte a țãrii. Pe parcursul zilei va ploua slab pe spații mici în regiunile sud-vestice, apoi ploile se vor extinde cuprinzând jumãtatea de vest și vor deveni moderate cantitativ. În zona montana vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari, mai ales noaptea, va ninge. Vântul va avea intensificãri la munte și în regiunile vestice, dar pe arii restrânse și la cote mai reduse și în sud-estul teritoriului. Dimineața izolat vor fi condiții de ceațã.

In Bucuresti, vremea va fi în continuare mult mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și, mai ales în cursul nopții, trecãtor va ploua. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimã va fi de 2…4 grade.

GIFMaker.org_YBscnW Prognoza-meteo-Romania-2-Februarie-2018-

Radar Precipitatii ANM

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here