Prognoza meteo Romania 20 Ianuarie 2018 #Romania #vremea

0
17136
Prognoza meteo Romania

Sambata 20 Ianuarie 2018,

Valorile termice, în special, cele diurne, se vor menține ușor mai ridicate decât în mod normal pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros și vor cãdea precipitații în sud, centru și est și izolat în rest. Acestea vor fi predominant sub formã de ploaie și lapovițã – ziua, iar noaptea, mai ales lapovițã și ninsoare. Izolat se va produce polei. La munte și în regiunile nordice, va ninge. Vântul va prezenta unele intensificãri în zona montanã înaltã, unde trecãtor va spulbera zãpada și în deltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade, iar cele minime între -9 și 0 grade, ușor mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Vor fi condiții de ceațã.

 

In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros și, temporar, se vor semnala precipitații, predominant sub formã de ploaie – ziua și mixte, noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Regimul termic, ușor mai ridicat decât în mod obișnuit la aceastã datã, va fi caracterizat de o temperaturã maximã de 4…5 grade și minimã în jur de -1 grad.

GIFMaker.org_C5FKj1 Prognoza-meteo-Romania-20-Ianuarie-2018-

Radar Precipitatii ANM

 

Credit: meteoblue.comwww.meteoromania.ro,

The user assumes the entire risk related to its use of this data.
www.stirimeteo.com is providing this data “as is”.
www.stirimeteo.com disclaims any and all warranties, whether express or implied, including (without limitation) any implied warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.
In no event will stirimeteo.com be liable to you or to any third party for any direct, indirect, incidental, consequential, special or exemplary damages or lost profit resulting from any use or misuse of this data.
Utilizatorul îsi asumă întregul risc legat de utilizarea acestor date.
www.stirimeteo.com furnizeaza aceste date “ca atare”.
 www.stirimeteo.com declina orice fel de garantii, fie explicite sau implicite. Se include (fără a se limita) si orice garanții implicite de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.
În nici un caz stirimeteo.com nu poate sa fie raspunzator catre tine sau la orice terta parte pentru orice daune directe, indirecte sau profit pierdut rezultat din utilizarea sau utilizarea abuzivă a acestor date.
Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here