Prognoza meteo Romania 23 Ianuarie 2018

0
8364

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar va fi rece dimineața și noaptea, chiar geroasă spre sfârșitul intervalului în cea mai mare parte a Transilvaniei, Moldovei și izolat în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 și 4 grade, iar cele minime se vor situa între -14 și -4 grade, mai scăzute, spre -20 de grade în depresiunile Carpaților Orientali. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vestul și sudul țării, unde cu totul izolat va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Moldovei, estul Munteniei și Dobrogea. Pe arii restrânse va fi ceață, mai ales dimineața și noaptea.

In Bucuresti, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderatTemperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -6 grade.

GIFMaker.org_wMHj52 Prognoza-meteo-Romania-23-Ianuarie-2018-

Radar Precipitatii ANM

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here