Prognoza meteo Romania 24 Ianuarie 2018 #Romania #vremea

0
14892
Prognoza meteo Romania

Miercuri 24 Ianuarie 2018,

Vremea se va menține rece, mai ales dimineața și în cursul nopții când va fi ger local în Moldova și Transilvania, pe arii restrânse Muntenia, Oltenia și Maramureș și numai izolat în celelalte regiuni.Temperaturile maxime se vor încadra între -6 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 și -3 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri în partea de nord și nord-est a teritoriului, iar ziua și în regiunile sudice și sud-vestice, mai persistente în zona Carpaților Meridionali și a Subcarpaților Getici, unde izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceațã, mai ales dimineața și noaptea.

In Bucuresti, vremea se va menține rece, mai ales dimineața, dar și în cursul nopții, când la periferia orașului este posibil sã fie ger. Temperatura maximã va fi în jurul a 1 grad, iar cea minimã de -9…-7 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã. Cerul va avea înnorãri în prima parte a zilei, apoi va deveni variabil, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceațã. Vântul va sufla în general slab.

GIFMaker.org_b5bTij Prognoza-meteo-Romania-24-Ianuarie-2018-

Radar Precipitatii ANM

 

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here