Prognoza meteo Romania 27 Ianuarie 2018

0
8670
Prognoza meteo Romania

Sambata 27 Ianuarie 2018valorile termice vor continua să crească în majoritatea zonelor, totuși dimineața și noaptea vor fi încă reci, local chiar geroase în sud, în est și în depresiunile din centru. Temperaturile maxime se vor încadra -3 grade local în Moldova și 9…10 grade în dealurile din Banat și Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 2 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai persistente în extremitatea de est-sud-est și cu caracter temporar în regiunile vestice, nordice și centrale, dar probabilitatea pentru precipitații va fi foarte redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Local, dimineața și noaptea, va fi ceață.

In Bucuresti, temperaturile vor fi în creștere ușoară, totuși în orele dimineților va fi încă o vreme rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slabMaxima termică se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar minima va fi de -5…-4 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

GIFMaker.org_UHxs82 Prognoza-meteo-Romania

Radar Precipitatii ANM

Ai gasit cuvante in text care it sunt neclare? Cauta definitiile lor pe www.dexonline.net si imbogateste-ti vocabularul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here